Stand 8: SE-BOOST

Gepubliceerd op 14 april 2016

Na één keer wil je niet anders

Inspirerende gesprekken, boeiende vragen en een helder beeld van SE binnen Rijkswaterstaat. Dat ontstond tijdens de Magie van RWS bij stand 8 op het marktplein. Hier stonden mensen van de SE-Boost in het kader van hun Roadshow.

De SE-Boost is het vervolg op Leidraad 3. 11 mensen van 6 partijen zetten in op het verbinden van mensen en initiatieven en het ontwikkelen van dát wat nodig is om de toepassing van SE te versterken. Het uitwisselen van ervaringen staat daarbij centraal.

Na één keer wil je niet anders!
En die ervaringen en vragen kwamen zeker voorbij! ‘Hoe krijg ik het hele projectteam, inclusief gemeenten, op dikte als het gaat om SE?’, ‘Kan er meer aandacht in de planstudiefase komen voor SE?’ En ook de constatering: als je SE één keer hebt toegepast wil je niet anders.

Aftrap roadshow
De bijdrage aan de Magie van RWS vormde de aftrap van de Roadshow van de SE-Boost. Ook de andere partijen kunnen een bezoek verwachten, startend met de Vereniging van Waterbouwers in mei, waarna ProRail, NLingenieurs, Bouwend Nederland en Uneto-VNI en de Vereniging later dit jaar volgen.

Heb je ons, vanwege alle betovering tijdens het congres, gemist? Verbinden kan ook via info@se-boost.nl!

Share Button

Commententaren zijn gesloten.